INNERJOY APP

Dikkatsizlik, Uykusuzluk ve Tahammülsüzlük! 

Sürekli bir şeylere yetişmeye çalıştığımız, dijitalleşme ile daha da hızlanan hayatlarımızın artan gündelik stresleri ile hepimize yaşattığı sorunlar haline gelmeye başladı.

Peki kısa bir ara verip yavaşlayarak, gerçek anlamda hızlanmak ve bu esnada hayat kalitemizi arttırabilmek mümkün mü? 

Stres

Yapılan bilimsel araştırmalar, kısaca içinde bulunduğumuz anda tüm varlığımızla mevcut olmak olarak tanımlayabileceğimiz mindfulness ile bunun mümkün olduğunu kanıtlıyor.

Günlük hayatın koşturmacasında, kendimize ayırdığımız sadece 5-10 dk’lık kısa meditasyon molalarında, dikkatimizi toplayabilir, uyku kalitemizi arttırabilir, stres seviyemizi anlamlı bir şekilde düşürerek kendimize vakit ayırmayı keyifli bir hale getirebiliriz.

Innerjoy, hayatın gerçek sorunları için hazırlanan 600+ meditasyon pratiği ile, içindeki mutluluğu keşfetmene yardımcı olmak üzere tasarlanmış, içerdiği yenilikçi dijital teknolojileri zihinsel ve bedensel olarak senin iyiliğin için geliştiren benzersiz bir meditasyon uygulaması…

Sadece Innerjoy’da bulunan Sanal Gerçeklik teknolojisi ile,  gözlerini kapatarak değil, keyifli bir kumsal, gürül gürül akan bir nehir ya da mutlu bir ormanda, istediğin ortamın keyfini çıkararak meditasyon yapmak artık mümkün.

 

https://www.innerjoy.app/