Akakçe

EMYD; pazaryerlerinde satış süreçlerini sıfırdan başlatarak, satışları potansiyelin üzerine çıkarmayı hedeflemektedir. Böylece sürdürülebilir, güvenli ve kazançlı bir e-ticaret ve e-ihracat performansı sağlanmaktadır.

Akakçe Mağaza aktivasyonu ve web sitesi kurulumu: EMYD, firmaların kullandığı entegratörler üzerinden hizmet sunabilmektedir. Böylece bağımsız toplu giriş sistemleri ile ürünlerin listelenmesi sağlanabilmektedir. Pazaryerlerinde satış için geliştirilen e-ticaret sitelerindeki süreçleri yeniden planlayarak, emin adımlarla e-ticaret yapılması sağlanmaktadır. Ürünlerin listelenmesi için gerekli görsel ve metinsel içerikler, deneyimli bir ekip tarafından hazırlanmaktadır.

Ürün güncellemeleri ve ürün geliştirmeleri: EMYD, e-ticaret sistemleri kurulumu, ürün geliştirme ve güncelleme aşamalarında firmalarla iş birliği yapmaktadır. Stok ve fiyat güncellemeleri ile hedef kitlenin doğru bilgilendirilmesi sağlanmaktadır. Entegratörler üzerinden veya bağımsız güncelleme sistemleri ile ürünler sürekli güncel tutulmaktadır. Satışları artıracak görsel çeşitliliği ve bilgilendirici ürün açıklamaları ile potansiyel müşterilerin kazanılması hedeflenmektedir.